18 October 2014

VITAMIN C 1000mg dari Pahang Pharma

Kami merupakan pengedar sah VITAMIN C 1000mg dari Pahang Pharma..Belian Borong Dialu-alukan...HARGA KAMI ADALAH YANG TERMURAH DI PASARAN

HARGA MURAH DAN ORIGINAL

Ok ramai yg tny sy... "Ade amik vitamin c gak ke?" "Try gak ke vit c atau jual je?"...so ini buktinya...yes sy amik vit c pahang pharma ni..sy consume bkn sbb sy nk cantik tp utk kesihatan dalaman...sy jenis x mkn sayur dan buah...so dgn vit c ni sy x risau lg smua khasiat dh lengkap dgn 1000mg ok!!! Nak2 sy jenis alahan dgn makanan...bile kite sihat...muke pn berseri dan awet muda...sape yg x nk kn..hehehe...

ORIGINAL DAN HARGA MURAH


VITAMIN C 1000MG (100 biji- 3 bulan)
keluaran Pahang Pharma,no kkm MAL06051404X.

AMARAN :
JANGAN MAKAN UDANG 8 JAM SBLM DAN SELEPAS MAKAN VIT. C

DISYORKAN PAKAR KULIT!
Rasai perbezaan tahap kesihatan dalaman dan kulit anda seawal 2 minggu!

KEBAIKAN VITAMIN C:
-Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
-Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
-Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
-Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
-Anti penuaan dan anti kedut
-Mengatasi masalah resdung dan alahan
-Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi
-Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti
-Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis
-Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress
-Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi
-Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya
-Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas
-Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia
-Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah
-Merawat jangkitan saluran kencing
-Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain

HARGA MURAH DAN ORIGINAL
VITAMIN C 1000MG SEMESTINYA TERBAIK!!

SANGAT SESUAI UNTUK:

*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur

CARA PENGAMBILAN:

-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan

TESTIMONI VITAMIN C 1000mg


Tak sampai seminggu dah nampak perubahan ketara...hanya dengan vit c 1000mg pahang pharma...produk terbaekkkk!!!


Kulit menggelupas teruk disebabkan salah penggunaan kosmetik...hanya 3 hari dgn vit c 1000mg, alhamdulillah..dah senyum lebar adik manis ni...::)))


hilangkan ruam??? dah semestinya....rugi tak cuba


HARGA MURAH DAN ORIGINAL

..jerawat dah kecut, kulit kering dah ok, kulit nampak

 cerah..sembelit dah takde, penghadaman dah ok....HANYA

 with vitamin c shj..""" alhamdulillah



Anda Tertanya-tanya………..

S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!

S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.

S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.

S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.

S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.

S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.

S: Menggemukkan?
J: Tidak

Jadi apa tunggu lagi? Anda cuba, anda cantik, anda suka! 

• Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
• Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
• Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
• Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
• Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
• Sesuai diambil ketika period
• Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
• KKM approve
• 100% halal


Harga Vitamin C 1000mg Pahang Pharma (100 biji)
1 botol RM65
2 botol RM125
3 botol RM180
5 botol RM270
* free pos semenanjung

100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.


PENGHANTARAN: 



KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

017-6100316

@
 ✉ PM / Inbox kami di facebook : CANTIK & SIHAT SERTA MAMPU MILIK

12 comments:

  1. Nk tanye mmg x de rs msam ye vitamin nie???

    ReplyDelete
  2. Kat atas tu tulis amaran xleh makab udang 8jam sblm dan selepas,pasal apa

    ReplyDelete
  3. saya mkn vit ni da lbh 2 minggu..jerawat makin naik lak. kenapa eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun sama..jerawat besar2 naik..baca kt google kata nya proses pemulihan..

      Delete
    2. Saya pun sama..jerawat besar2 naik..baca kt google kata nya proses pemulihan..

      Delete
  4. Kalau makan waktu petang boleh ke? Kalau tk ikut yg atas tu

    ReplyDelete
  5. Assalam..Klo mkn udang APA JD ye?.

    ReplyDelete
  6. Ya.. sy pn same la... dlu xde jerawat skg ni naik jerawat

    ReplyDelete
  7. I pun naik jgk.tpi lpas 2@3 hari da smkin kecut blik jrawat tu.so far ok

    ReplyDelete
  8. Assalam, setahu saye yg naik jerawat tu mmg proses pemulihan. Maybe awak tak minum air mencukupi so die keluarkan toksin melalui jerawat. Sbb tu penting air yg cukup sbb toksin tu akan keluar bila kita buang air. Maafkan saye kalau salah info. Huhu

    ReplyDelete